5/2/14

Ώρα για κινηματογράφο - Ψυχρά και ανάποδα


Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου θα πάμε σινεμά. Θα δούμε δυο ταινίες. Οι μικρές τάξεις Α' με Γ΄ θα δουν την ταινία κινουμένων σχεδίων "Ψυχρά και ανάποδα" (Frozen) ενώ οι μεγάλες τάξεις Δ' με Στ' θα δουν την ταινία "Μπελ και Σεμπαστιάν, Δυο Αχώριστοι Φίλοι" (Belle et Sebastien).


Η ταινία "Ψυχρά και ανάποδα" στην προσεχή απονομή των Όσκαρ στις 3 Μαρτίου, είναι υποψήφια για δυο Όσκαρ: "Καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων" και "Καλύτερου τραγουδιού", ενώ κέρδισε την Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων. Πρόκειται για μια διασκευή της «Βασίλισσας του Χιονιού» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.
Σύμφωνα με το σενάριο, οι μαγικές ικανότητες της νεαρής βασίλισσας Έλσα γίνονται ανεξέλεγκτες και παγώνουν ολόκληρο το βασίλειο της Άρεντελ. Εκείνη αποσύρεται απογοητευμένη στα βουνά, αλλά η αδελφή της Άννα μαζί με τον πωλητή πάγου Κριστόφ και τον Όλαφ, έναν χιονάνθρωπο που μιλάει, ξεκινούν να τη βρουν και να λύσουν τα μάγια. Η ταινία υπογράφεται από τους δημιουργούς των επιτυχημένων ταινιών «Μαλλιά κουβάρια» και «Ραλφ, η επόμενη πίστα» και έχει φτάσει σε εισπράξεις τα 360.000.000 δολάρια στην Αμερική και στις υπόλοιπες χώρες τα 500.000.000 δολάρια.

http://www.imdb.com/title/tt2294629/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου