1/5/13

Αγώνες


Δανειζόμαστε από την εφημερίδα "αΠΑΡΑΔΕΚΤΟι" της Στ τάξης του Σχολείου μας, άρθρο του Δημήτρη Γ. για τη συμμετοχή του σχολείου μας σε σχολικούς αγώνες:

"Την Τετάρτη 13/2/13 έγιναν σχολικοί αγώνες ανωμάλου δρόμου στο έλος Αγυιάς. Ήταν μία βροχερή μέρα και έκανε αρκετό κρύο. Μαθητές απ’ όλη την περιφέρεια με πούλμαν και με τη συνοδεία των δασκάλων ή των γονιών τους ήταν εκεί.
Ήταν πάνω από 500 μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων. Αγόρια και κορίτσια. Υπήρχε αγωνία και άγχος. Όλοι προσπαθούσαν για το καλύτερο.
Το σχολείο μας συμμετείχε στο αγώνισμα των 1000μ. στα κορίτσια με τις μαθήτριες της ΣΤ΄τάξης: Κασσιανή Αναστασοπούλου και Αθηνά Δημοπούλου που κατάφεραν να τερματίσουν σε καλές θέσεις.
 Στα αγόρια στο ίδιο αγώνισμα συμμετείχαν  από την Ε΄τάξη οι: Σπύρος Φούντος, Δημήτρης Σίψας και Κωνσταντίνος Φάκος που τερμάτισαν 28ος, 48ος και 57ος αντίστοιχα και από ΣΤ΄τάξη ο Δημήτρης Γεωργόπουλος που τερμάτισε 6ος, σε σύνολο 78 συμμετεχόντων."


Το σχολείο μας συμμετείχε επίσης στους αγώνες Στίβου που έγιναν στις 27-3-13 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Συμμετείχαν από την ΣT ο Θανάσης Κρίκης στο μπαλάκι, η Αθηνά Δημοπούλου και η Κασσιανή Αναστασοπούλου στα 50 μ. Στα 50 μ. συμμετείχαν επίσης η Μαίρη Φούντου και Κυριακή Καλύβα της Ε'. Στα 50 μ. αγοριών έλαβε μέρος από την Ε' ο Κωστής Φάκος ενώ ο Νίκος Συμεωνίδης επίσης της Ε' συμμετείχε στο άλμα εις μήκος. Από την Δ' τάξη συμμετείχαν ο Θεόφραστος Παξιμάδης στα 1000μ. και η Χαρά Χαραλαμπίδη στο άλμα εις ύψος. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου